Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN    Huidinstituut Be by Kay heeft vanaf voorjaar 2023 een prachtige nieuwe locatie!

  Glycolic acid Ampoules 10% + vit. E + F 10×2 ml49,00

  Glycolic +E + F Ampoules is een intensieve behandeling die de huidvernieuwing versnelt.
  Het product wordt eenvoudig opgenomen door de huid dankzij de lichte, fluweelzachte textuur.
  Met de intens herstellende behandeling is de huid dag in dag uit beschermd, steviger én gladder.

  Categorie:

  2 op voorraad (kan nabesteld worden)

  Beschrijving

  Glycolic +E + F Ampoules is een geconcentreerde formule die de celvernieuwing voortdurend stimuleert om alle onvolkomenheden zoals rimpels, pigmentvlekken, doffe huid en ongelijkheden op de huid zichtbaar te verminderen. Glycolic + E + F is een intensieve wekelijkse behandeling die geschikt is voor alle huidtypes. De intensieve behandeling exfolieert en herstelt de huid optimaal. De behandeling is verdeeld over meerdere ampullen die de juiste hoeveelheid voor elk gebruik bevatten. De verpakking is compleet veilig en zorgt ervoor dat de bestanddelen van de formule perfect behouden blijven. Wekelijks gebruik, ’s avonds aanbrengen.

  Gebruik:
  Breng de inhoud van een ampul aan op de halslijn, de hals en het gelaat en verdeel het met een zachte massage tot een volledige absorptie is bereikt. Niet afnemen.

  Extra informatie

  Merk

  Mesoestetic