Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN    Huidinstituut Be by Kay heeft vanaf voorjaar 2023 een prachtige nieuwe locatie!

  Antiaging flash Ampoules 10x 2ml51,00

  Antiaging Flash Ampoules is een intens herstellende behandeling tegen huidveroudering.
  De lichte textuur van het product versmelt meteen met de huid en geeft een vitale, uitgeruste glow.
  De huid ziet er merkbaar steviger en voller uit.

  Categorie:

  2 op voorraad (kan nabesteld worden)

  Beschrijving

  Antiaging Flash Ampoules is een behandeling die geschikt is voor een verouderde of vermoeide huid.
  De behandeling geeft onmiddellijk een liftend en verstevigend effect, waardoor de huid er vitaler en jeugdiger uitziet. De geconcentreerde formule bevat een combinatie van uitstekende anti-aging bestanddelen: rimpels en expressielijnen vervagen en de huid is weer soepel.
  De huid neemt het product door de lichte textuur snel op, waardoor de huid zacht en comfortabel aanvoelt. De behandeling is verdeeld over meerdere ampullen die de juiste hoeveelheid voor elk gebruik bevatten.
  De verpakking is compleet veilig en zorgt ervoor dat de bestanddelen van de formule perfect behouden blijven.

  Gebruik:
  Breng het product aan op een schone, droge huid voor uw gebruikelijke mesoestetic crème. Verspreid over het gelaat, de hals en de halslijn en masseer tot de crème volledig is geabsorbeerd. Het ampul kan zowel overdag als ‘s avonds aangebracht worden.