Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN    Huidinstituut Be by Kay heeft vanaf voorjaar 2023 een prachtige nieuwe locatie!

  Ampoules Melatonin 10×2 ml49,00

  Melatonin Ampoules is een intensieve anti-aging behandeling die vooral ‘s nachts de huid tot in de perfectie herstelt. Het product heeft een rijke textuur, die zijdezacht en comfortabel aanvoelt op de huid. De vermoeide huid is gereconstrueerd, soepeler én gladder.

  Categorie:

  1 op voorraad (kan nabesteld worden)

  Beschrijving

  Melatonin Ampoules is een geconcentreerde behandeling tegen huidveroudering. Het product bevordert aanzienlijk de regeneratie van de huid én beschermt ze tegen externe factoren. De behandeling gaat huidveroudering zichtbaar tegen én versterkt het afweermechanisme door antioxidanten.

   De behandeling is verdeeld over meerdere ampullen die de juiste hoeveelheid voor elk gebruik bevatten.
  De verpakking is compleet veilig en zorgt ervoor dat de bestanddelen van de formule perfect behouden blijven.

  Gebruik:
  Breng het product aan op een schone, droge huid voor uw gebruikelijke mesoestetic crème.
  Verspreid over het gelaat, de hals en de halslijn en masseer tot de crème volledig is geabsorbeerd.
  Om de behandeling te verbeteren, brengt u vooraf het glycol ampul aan die de penetratie van de ingrediënten vergroten. ‘s Avonds aanbrengen. 

  Extra informatie

  Merk

  Mesoestetic