Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN    Image Alt

  Over ons

  Be by Kay Visagie

  Over Be by Kay

  Sinds 2015 is de beautysalon gevestigd op een prachtige locatie in het centrum van Gronsveld aan de grens van Maastricht. Wij werken met de unieke merken Hannah en Juliette Armand. Als opgeleide Hannah huidcoaches hebben wij enorm veel kennis en een grote passie voor ons vak. We staan bekend om onze unieke, persoonlijke en deskundige aanpak. Een van onze krachten is dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

  Totaalconcept

  Je kunt bij ons terecht voor een totaalconcept met o.a. huidverzorging, huidverbetering, bindweefselmassage, permanente make-up, pedicure, manicure en visagie. De eerste stap is een uitgebreide intake. Iedereen krijgt een persoonlijk advies met een daar bijbehorend behandelplan. Wij helpen je het beste uit je huid te halen.
  schoonheidssalon Maastricht

  Be by Kay is door de Beauty Awards officieel uitgeroepen tot de top 3 beste schoonheidsspecialiste van Zuid-Nederland

  De sfeer van Be by Kay

  Bekijk hier de video gemaakt door eighty8things en proef de sfeer van Be by Kay.

  We zorgen samen voor het beste resultaat

  Een heel team sterk staat klaar voor jou om samen tot een super resultaat te komen. We volgen jaarlijks meerdere trainingen en blijven zo op de hoogte van alle laatste trends en ontwikkelingen. Benieuwd naar onze nieuwste behandelingen? Vraag advies aan een van de schoonheidsspecialistes!

  Be by Kay huidtherapeut
  juliette-armand-huidverbetering

  Onze producten

  Wij werken alleen maar met merken uit het topsegment. Onze hoofdmerken zijn Hannah en Juliette Armand. Dit merk staat bekend om een effectief stappenplan voor de huid, een uniek totaalconcept met als voornaamste doel: effectieve en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen!

  Ons team

  Cindy Maastricht schoonheidsspecialiste

  Kayleigh

  eigenaresse

  De eigenaresse van Beautysalon Be by Kay, die ze in 2014 heeft opgericht. Kayleigh is een gepassioneerde onderneemster met een flinke portie energie. Haar ambitieuze karakter en eerlijke manier van werken zorgt voor die kenmerkende sfeer bij Be by Kay. Ze staat bekend om haar eerlijke advies, haar capaciteit om iedere klant op maat te behandelen en haar zorgzame karakter. Ze is graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en gespecialiseerd op het gebied van permanente make-up, huidverbetering en visagie.

  Schoonheidsspecialiste Jaimy Be by Kay

  Jaimy

  Huidspecialist

  Bij Jaimy staat de klant altijd op de eerste plaats. Ze maakt graag een babbeltje maar is ook een luisterend oor. Deze perfecte balans zie je terug in haar behandelingen. Ze vindt de afwisseling in haar werk het leukste, geen dag of behandeling is hetzelfde. Ze is enorm leergierig en vind het heerlijk om zich te blijven ontwikkelen bij Be by Kay. Schoonheidsbehandelingen, acne behandelingen, bindweefselmassage, ze vindt alles leuk om te doen en kan niet wachten om jou in haar stoel te hebben!

  Celine schoonheidsspecialiste Maastricht

  Celine

  Huidspecialist

  Celine is een mooie aanvulling van het team. Ze is enorm gedreven, leergierig en perfectionistisch. Haar grootste passie is huidverbetering en gezichtsbehandelingen precies op maat uitvoeren. Ze heeft een rustig karakter en een goed luisterend oor. Tot in de salon bij Be by Kay!

  Cindy Maastricht schoonheidsspecialiste

  Cindy

  Huidspecialist

  Cindy is enorm gedreven en leergierig, haar passie? Alles wat met de huid te maken heeft; 'Enorm fijn dat ik hiervan mijn beroep heb kunnen maken'. Een prettige sfeer, goede massage en je optimaal op je gemak voelen dan ben je bij Cindy in goede handen. Door de jaren ervaring en vele kennis had ze al snel de kneepjes van Be by Kay onder de knie. Tot in de salon!

  Saskia kliniek assistente

  Saskia

  Kliniek assistente

  Dit is Saskia, loyaal, service gericht en part of the family. We kunnen eigenlijk wel zeggen dat Saskia de rechterhand van Kayleigh is. Ze voert geen behandelingen uit maar zorgt voor alles eromheen en zoekt graag met klanten naar het perfecte plekje in de agenda. Saskia’s affiniteit is beauty en lifestyle, vooral dat laatste is haar passie! Want schoonheid komt ook van binnenuit. Saskia maakt de totaalbeleving compleet en zorgt ervoor dat iedereen bij Be by Kay echt ME-time heeft. Van binnenkomst tot dat de klanten weer naar buiten lopen.

  Anouk Schoonheidsspecialiste

  Anouk

  Huidspecialist

  Daar hebben we Anouk, onze laatste toevoeging aan ons team met gepassioneerde specialistes. Leergierig, gepassioneerd en een luisterend oor. Ze houdt ervan om de klanten lekker in de watten te leggen en haar doel is iedereen stralend naar huis te sturen. Ze geniet van alle behandelingen, maar de leukste vindt ze toch echt een huidverbeterende behandeling en de pedicures.

  Rowena

  Marketing

  Rowena verzorgt de look-and-feel van Be by Kay. Van inrichting tot aan fotografie en grafische ontwerpen. Samen met Kayleigh zorgt ze ervoor dat de salon precies datgene uitstraalt dat ze voor ogen hebben. Daarnaast heeft Rowena haar eigen bedrijf, eighty8things, neem gerust eens een kijkje op haar website.