Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN    Image Alt

  Over ons

  Be by Kay Visagie

  Over Be by Kay

  Sinds 2015 is de beautysalon gevestigd op een prachtige locatie in het centrum van Gronsveld aan de grens van Maastricht. Wij werken met de unieke merken Hannah en Juliette Armand. Als opgeleide Hannah huidcoaches hebben wij enorm veel kennis en een grote passie voor ons vak. We staan bekend om onze unieke, persoonlijke en deskundige aanpak. Een van onze krachten is dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

  Totaalconcept

  Je kunt bij ons terecht voor een totaalconcept met o.a. huidverzorging, huidverbetering, bindweefselmassage, permanente make-up, pedicure, manicure en visagie. De eerste stap is een uitgebreide intake. Iedereen krijgt een persoonlijk advies met een daar bijbehorend behandelplan. Wij helpen je het beste uit je huid te halen.

  Be by Kay is door de Beauty Awards officieel uitgeroepen tot de top 3 beste schoonheidsspecialiste van Zuid-Nederland

  De sfeer van Be by Kay

  Bekijk hier de video gemaakt door eighty8things en proef de sfeer van Be by Kay.

  We zorgen samen voor het beste resultaat

  Een heel team sterk staat klaar voor jou om samen tot een super resultaat te komen. We volgen jaarlijks meerdere trainingen en blijven zo op de hoogte van alle laatste trends en ontwikkelingen. Benieuwd naar onze nieuwste behandelingen? Vraag advies aan een van de schoonheidsspecialistes!

  juliette-armand-huidverbetering

  Onze producten

  Wij werken alleen maar met merken uit het topsegment. Onze hoofdmerken zijn Hannah en Juliette Armand. Dit merk staat bekend om een effectief stappenplan voor de huid, een uniek totaalconcept met als voornaamste doel: effectieve en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen!

  Ons team

  Be by Kay Kayleigh

  Kayleigh

  eigenaresse

  De eigenaresse van Beautysalon Be by Kay, die ze in 2014 heeft opgericht. Kayleigh is een gepassioneerde onderneemster met een flinke portie energie. Haar ambitieuze karakter en eerlijke manier van werken zorgt voor die kenmerkende sfeer bij Be by Kay. Ze staat bekend om haar eerlijke advies, haar capaciteit om iedere gast op maat te behandelen en haar zorgzame karakter. Ze is graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en gespecialiseerd op het gebied van permanente make-up, huidverbetering en visagie.

  Be by Kay Chiara

  Chiara

  Schoonheidsspecialiste

  Chiara heeft al jaren ervaring in de beautybranche en is een mooie aanvulling voor het team. Ze is oprecht, heeft een goed luisterend oor en streeft altijd weer naar perfectie. De leergierige Chiara pluist altijd alles uit als het gaat over huidverbetering en de producten. Ze blijft iedereen altijd verrassen! Haar passie? Gezichtsbehandelingen precies op maat uitvoeren.

  Mylon

  Schoonheidsspecialiste

  Het jongste lid van het team, maar niet minder gedreven. Mylon staat bekend om de rust die zij uitstraalt. Ze is zeer secuur en hier inspireert ze haar collega’s mee. Gezichtsbehandelingen, wenkbrauwen shapen en visagie. Ze is er dol op. Ook vindt ze het iedere keer mooi om resultaatgericht acnebehandelingen uit te voeren, vooral voor de dankbaarheid die ze daarvoor terug krijgt. Tevens een bekend gezicht tijdens de make-up workshops.

  Joany Schoonheidsspecialiste

  Joany

  Schoonheidsspecialiste

  Joany heeft al jaren ervaring in ons vak, houdt van uitdagingen en zich te blijven ontwikkelen. Ze heeft een eerlijk en gezellig karakter en is altijd in voor een praatje maar zodra ze met de behandeling bezig is staat ontspanning bovenaan! Jullie zullen haar tegenkomen in de pedicure en gezichtsbehandelingen, juist de afwisseling in haar werk spreekt haar erg aan.

  Schoonheidsspecialiste Jaimy Be by Kay

  Jaimy

  Schoonheidsspecialiste

  Bij Jaimy staat de klant altijd op de eerste plaats. Ze maakt graag een babbeltje maar is ook een luisterend oor. Deze perfecte balans zie je terug in haar behandelingen. Ze vindt de afwisseling in haar werk het leukste, geen dag of behandeling is hetzelfde. Ze is enorm leergierig en vind het heerlijk om zich te blijven ontwikkelen bij Be by Kay. Schoonheidsbehandelingen, acne behandelingen, bindweefselmassage, ze vindt alles leuk om te doen en kan niet wachten om jou in haar stoel te hebben!

  Rowena

  Marketing

  Rowena verzorgt de look-and-feel van Be by Kay. Van inrichting tot aan fotografie en grafische ontwerpen. Samen met Kayleigh zorgt ze ervoor dat de salon precies datgene uitstraalt dat ze voor ogen hebben. Daarnaast heeft Rowena haar eigen bedrijf, eighty8things, neem gerust eens een kijkje op haar website.