Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN    Huidinstituut Be by Kay heeft vanaf voorjaar 2023 een prachtige nieuwe locatie!

  Active mask 45ml41,00

  Dit is een therapeutisch product, waarbij uitleg van de huidcoach noodzakelijk is. 

  Active Mask is een intensief doorbloedingsbevorderend product. Dit masker geeft een krachtige zuurstofimpuls, stimuleert de doorbloeding, zuivert én kalmeert de huid.

  Categorieën: ,

  5 op voorraad (kan nabesteld worden)

  Beschrijving

  De warme gloed die ontstaat door het gebruik van dit masker zorgt voor een betere zuurstoftoevoer waarmee de huidactiviteit verbetert, maar ook onzuiverheden verminderen. Dit masker is geschikt voor alle huidcondities, van acne tot een verouderde huid. Door de positieve werking op de (verdikte) huidlaag is het resultaat een frisse en levendige kleur.

  Active Mask helpt de vorming van pukkels en mee-eters voorkomen en het huidherstel wordt actief bevorderd. Doordat het opnamevermogen en het transport van de huid sterk worden verhoogd, zullen de huidverbeterende producten die na het Active Mask worden aangebracht het herstel van de huid bevorderen en effectief hun werk doen.

  Extra informatie

  Merk

  Hannah

  Huidproblemen

  Acne, Pigmentatie, Rimpels, Vet

  Tip

  Product altijd goed schudden vóór gebruik.