Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN    Huidinstituut Be by Kay heeft vanaf voorjaar 2023 een prachtige nieuwe locatie!

  Clarifying active mask 50ml52,00

  Therapeutisch kleimasker met een krachtige anti-inflammatoire werking. Kalmeert de huid en verlicht huidontstekingen en irritatie.

  Categorie:

  5 op voorraad (kan nabesteld worden)

  Beschrijving

  Bevat Normaseb, een complex van aminozuren waaronder glutaminezuur, methionine, cystine en verschillende vitaminen. Dit ingrediënt gaat overmatige talgafscheiding tegen, verwijdert overtollig talg en matteert de huid zonder deze uit te drogen. Daarnaast bevat het Canadian Willowherb en het exotische Manuka Oil, ingrediënten die de werking van Propionibacterium acnes remmen – de bacterie welke acne veroorzaakt. Het ondersteunt de huid bij het herstel van ontstekingen en helpt de poriën tonifiëren en verstevigen.

  Extra informatie

  Merk

  Juliette Armand

  Huidproblemen

  Acne, Vet

  Tip

  Voor een diepe reiniging en revitalisering van de huid na chemische peelings. Geschikt voor regulier gebruik voor personen met acne en overtollige talgafscheiding. Breng aan op de huid en laat 15-20 minuten inwerken.Verwijder vervolgens met een vochtig en warm microwavekompres of lauw water.