Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN    Huidinstituut Be by Kay heeft vanaf voorjaar 2023 een prachtige nieuwe locatie!

  Scrub plus 200ml43,00

  Dit is een therapeutisch product, waarbij uitleg van de huidcoach noodzakelijk is. 

  Scrub Plus is ook geschikt voor sterk verhoornde, grove huidregio’s zoals de bovenlip, ellebogen en knieën.

  Er wordt een mechanische peeling gegeven door de natuurlijke korreltjes en tevens zal de toegevoegde vitamine B3 de huid nog eens extra doorbloeden.

  Categorieën: , ,

  5 op voorraad (kan nabesteld worden)

  Beschrijving

  Wanneer er een teveel aan dode huidcellen op de huid aanwezig is, kan deze verstikken. Door dit proces is er minder activiteit en doorbloeding, waardoor de huid er vaal en grauw uit gaat zien. Scrub Plus pakt beide ‘afbraakprocessen’ tegelijkertijd aan.

  Extra informatie

  Merk

  Hannah

  Huidproblemen

  Droog, Normaal

  Tip

  Aanbrengen met stevige ronddraaiende bewegingen. Voor een extra intense werking vóór het douchen met stevige ronddraaiende bewegingen aanbrengen en hierna zoals gebruikelijk douchen en nareiningen met de Shower Treatment. Aansluitend de lichaamshuid goed voeden met Body Oil en/of Body Cream.