Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN    Huidinstituut Be by Kay heeft vanaf voorjaar 2023 een prachtige nieuwe locatie!

  bebykay-maastricht-visagie-huidverbetering6

  Make-up

  Make-up

  Be by Kay is tevens de plek waar je moet zijn om er fantastisch uit te zijn on the big day. Perfecte visagie voor de moderne bruid. Wij weten als geen ander dat deze dag al spannend genoeg is, daarom nemen we graag deze zorg uit handen en zorgen wij ervoor dat je vlekkeloos en fabuleus de mooiste dag van je leven kunt beleven. 

  Jij gaat trouwen!

   

  Daar komt heel wat bij kijken.
  Je jurk hangt misschien al een tijdje keurig aan de hanger op je te wachten.
  Nu je haar en make-up nog. Ook dit is ontzettend belangrijk en persoonlijk bovendien.
  We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat jij mooi vindt en wat bij je past.
  Daarnaast is het belangrijk dat het ‘traantjes-proof’ is en ook op de dansvloer mooi blijft zitten.
  It’s your day! 

  ‘De allermooiste versie van jezelf”

   

  Proefsessie
  Tijdens een proefsessie laten wij je de mogelijkheden zien van bruidsvisagie. Er wordt één helft van je gezicht opgemaakt, zodat we goed kunnen vergelijken. Misschien heb je al iets in gedachten? Maar ook al heb je nog geen idee, bij ons krijgt je een professioneel advies wat het beste bij jou past!

   

  De trouwdag

  Op de grote dag zelf gaan we te werk zoals we vooraf hebben besproken. Op de afgesproken tijd zullen we op locatie zijn. Geen stress en heerlijk ontspannen. Het is ook mogelijk familie, vriendinnen of bruidsmeisjes mooi te maken.

  Vraag hier een offerte aan. 

   

  Je kunt natuurlijk ook voor een ander bijzonder feestje bij ons terecht, we toveren je om in de mooiste versie van jezelf. 

   

  Nieuwsgierig naar wie je voor gingen? Bekijk hier ons portfolio! 

   

  Category: