Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN    Huidinstituut Be by Kay heeft vanaf voorjaar 2023 een prachtige nieuwe locatie!

  bebykay-maastricht-visagie-huidverbetering2

  Permanente make-up

  Permanente make-up

  Bespaar jezelf zeeën van tijd en creëer een natuurlijke look met permanente make-up!

   

  Permanente make-up is een pigmentatiemethode waarmee pigmenten in de huid worden aangebracht. Met een ultradunne naald wordt het pigment in de huid aangebracht om een eyeliner, wenkbrauw of lipliner te creëren. Met een natuurlijk resultaat als enige resultaat. Deze manier van pigmenteren is anders dan bij een tatoeage, die levenslang zichtbaar is, omdat het minder diep in de huid wordt aangebracht. Dé ideale manier om zonder allergische reacties of andere ongemakken dagelijks weer verzorgd voor de dag te komen. Vergeet doorgelopen make-up tijdens het zwemmen of sporten en sta iedere dag op met een frisse look. 

   

  Behandelmethode

  We beginnen altijd met een korte intake waarbij we de exacte wensen vastleggen en de perfecte kleurmatch maken. 6 weken na de eerste behandeling vindt altijd een nabehandeling plaats voor het perfecte resultaat. 

   

  Wat kun je verwachten na de behandeling?

  Direct na de behandeling is de kleur aanzienlijk donkerder. Schrik hier niet van! Door de natuurlijke celvernieuwing zal de kleur na ongeveer 3 tot 5 weken pas echt tot zijn recht komen. Ga er vanuit dat ongeveer 40% van de kleurintensiteit zal afnemen binnen een week. Dit is ook handig om te weten voor het inplannen van de afspraak. 

   

  Wenkbrauwen
  De wenkbrauwen zijn ook wel de omlijsting van je gezicht (het kunstwerk). Afwezige, verkeerde aangezette of onvolledige wenkbrauwen kunnen op diverse manieren met behulp van permanente make-up worden hersteld of juist opnieuw worden gecreëerd. De juiste vorm, kleurkeuze én werkwijze is hierbij essentieel. We kiezen met zorg de juiste techniek uit voor een natuurlijk resultaat. 

   

  Ombre Brows 

  De nieuwste techniek in de wereld van permanente make-up zijn zogenaamde ombre brows. Wenkbrauwen met een zachte poeder-look die een mooi en natuurlijk effect geven. 

   

  Eyeliner 

  Je ogen krijgen een krachtigere uitstraling door deze subtiel te accentueren met een eyeliner. Zowel boven als onder het oog is dit mogelijk. Van een subtiele lashliner tussen de wimperhaartjes tot een vollere eyeliner. Er is ontzettend veel mogelijk, qua vorm, kleur en locatie rondom het oog. Een ongelijke lijn of uitgelopen oogmake-up is verleden tijd. 

   

  Na 1 à 2 jaar kan het pigment vervagen. Wanneer dit gebeurt adviseren we een zogenaamde touch-up behandeling waarbij we de permanente make-up daar waar nodig bijwerken. 

   

  Be by Kay werkt uitsluitend volgens strenge eisen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid. De GGD controleert dit in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid. Uiteraard werken we tijdens elke behandeling met een (nieuwe) steriele naald die we na elke behandeling vernietigen. 

   

  Het is ook mogelijk om bestaande permanente make-up bij te werken. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.