Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN    Huidinstituut Be by Kay heeft vanaf voorjaar 2023 een prachtige nieuwe locatie!

  bebykay-maastricht-visagie-huidverbetering2

  Manicure en pedicure

  Manicure en pedicure

  Altijd verzorgde handen

   

  CND Shellac 

  Ruim twee tot drie weken lang een prachtig, sterk, kwalitatief en super glanzend resultaat! Zonder te soaken of te vijlen op de natuurlijke nagel. De nagels worden in een mooi model gevijld, gevolgd door het verzorgen van de nagelriemen. CND Shellac bestaat net als bij een normale nagellak uit een base coat, 2 laagjes kleur en een top coat.

  Wij bieden een ruime keuze uit vele trendy kleuren, french manicure of naturel gelakte CND Shellac nagels, dat toepasbaar is op iedere soort nagel.

   

  Manicure

  Laat je handen optimaal herstellen en voeden met de SPA producten lijn van CND. Ervaar de ontspanning en verzorging voor je handen inclusief een handmassage en naar keuze mooie gelakte nagels 

  Voetklachten? Wacht dan niet langer!

   

  Pedicure behandeling

  Laat je voeten bij ons verzorgen door een professionele pedicure. Regelmatige verzorging van je voeten kan veel problemen voorkomen. De behandeling bestaat onder andere uit het verzorgen, schoonmaken en freezen van de nagels, het verwijderen van overtollig eelt, pijnlijke likdoorns of kloven. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het behandelen van schimmelnagels of ingroeiende nagels. De behandeling wordt altijd afgesloten met een korte voet massage. Tijdens de behandeling staat hygiëne voorop.

   

  Spa pedicure

  Bij deze voetbehandeling staat optimaal ontspannen centraal. Complete verwennerij van je voeten en onderbenen. De spa pedicure bestaat uit een voetwassing, knippen, vijlen nagels, verzorgen nagelriemen en nagelomgeving, scrub, voet- onderbeen massage, voetpakking, base coat, kleurlak en aangepaste voetencrème.

   

  Producten Samenwerkende Pedicure

  Samenwerkende pedicure is een serie van unieke voetverzorgingsproducten die uitsluitend verkrijgbaar zijn via Be by Kay. Het zijn producten die verzorging bieden aan veel voorkomende problemen zoals, Mycosenagels (kalknagels) of voetschimmel maar ook voor kloven en droge voeten. Laat je adviseren door ons en gebruik de juiste producten thuis voor je voeten.