Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN    Huidinstituut Be by Kay heeft vanaf voorjaar 2023 een prachtige nieuwe locatie!

  Image Alt

  Be by Kay |Huidinstituut - huidverbetering | Maastricht - Gronsveld

  Met alle regen, wind en kou van de afgelopen tijd lijdt onze huid continu.
  De huid heeft een grauwe teint, trekkerig gevoel en de rimpels zijn meer zichtbaar. Dit vraagt voor een betere huidverzorging!

  Zorg goed voor je huid
  Door de kou is de bovenste huidlaag aangetast, de bovenste huidlaag is een beschermlaag dat bestaat uit dode huidcellen en vet. Als de bovenste huidlaag niet meer in staat is om vocht vast te houden, krijgen we droogte lijntjes en is de huid gevoeliger voor weersinvloeden van buitenaf.
  Om de huid weer lente proof te maken en optimaal te beschermen en hydrateren gebruik dan eens een serum met Vitamine C onder de dag- en nachtcrème.
  Vitamine C heeft een positief effect op een stralende, egale teint. De huid wordt op een intensieve manier verstevigd en natuurlijk beschermd. Of help de huid extra te hydrateren door een vitamine spray te sprayen voor de crème.

  Peel je huid
  Door de huid 1 á 2 keer per week goed te peelen, blijven we de huid stimuleren en is de huid toelaatbaarder voor de juiste werkstoffen.
  De huid voelt daarna zo heerlijk glad en zacht en de poriën en fijne lijntjes verminderen.

  Grauwe teint
  Last van een grauwe teint? Hoogstwaarschijnlijk is dan de doorbloeding in de huid slecht. Zorg daarom voor voldoende activiteit in de huid, door bijvoorbeeld een doorbloedend bevorderend product of onderga regelmatig een stimulerende bindweefselmassage.
  Door een goede doorbloeding wordt de teint gezonder en het transport van werkstoffen wordt verhoogd.

  Beschermen
  Bescherm de huid tegen de eerste zonnestralen.
  Zonnestralen zijn namelijk echt schadelijk voor de huid! Voor 90% krijgen we sneller huidveroudering zoals, pigment, verslapping en rimpels. Dit willen we natuurlijk voorkomen, gebruik daarom dagelijks een factor 15, zomer en winter.

  ‘UV A – Straling Kan grote schade aanrichten op langere termijn. UV A kan zelfs het DNA beschadigen in de huid, denk hierbij aan een snellere huidveroudering.  Dit is een onzichtbare schade die zich  heel diep in de huid bevindt en waarvan je op latere leeftijd het  gevolg zult zien.’

  Handtekening