Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN    Huidinstituut Be by Kay heeft vanaf voorjaar 2023 een prachtige nieuwe locatie!

  Image Alt

  Be by Kay |Huidinstituut - huidverbetering | Maastricht - Gronsveld

  Dé beroemde bindweefselmassage van Hannah is een absolute MUST voor de versteviging van de huid.
  Het is niet voor niets geliefd bij veel Bn’ers, waaronder Wendy van Dijk en Carice van Houten!

  De effectieve massage verbeterd direct je huid doorbloeding, de zuurstoftoevoer en verstevigd het onderhuids bindweefsel.

  Wat is een bindweefselmassage?
  Een stevige effectieve massage.
  Door de bindweefselmassage wordt alles uit de huid gehaald wat nog potentieel aanwezig is.
  Dat wil zeggen dat de diepe massage voor een betere doorbloeding, zuurstoftoevoer, versteviging en huidconditie zorgt. De massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar is ook een aangename en ontspannen massage!

  Wat is de functie van bindweefsel in de huid?
  De belangrijkste functie van het onderhuidse bindweefsel is het opslaan van energie en bescherming van de spieren, organen en botstructuren.
  Het onderhuidse bindweefsel is ook verantwoordelijk voor de uitwisseling van zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen. Een goede circulatie is essentieel voor een gezonde en stralende huid.

  Voor wie is het geschikt?
  De massage kan toegepast worden op bijna iedere huid vanaf 23 jaar.
  Het is een huid verbeteringsmassage voor een verouderde, verslapte, vale, doffe huid maar kan ook goed toegepast worden op een huid die deze verschijningen niet heeft, het geeft namelijk iedere huid een boost!

  Wat kan ik verwachten met de bindweefselmassage?
  De massage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt verbeterend op de huidstructuur zorgt voor reductie van blokkades en verstevigt het bindweefsel. Door de huid goed te masseren en daarmee de doorbloeding te stimuleren, is de huid in betere staat om voedingsstoffen op te nemen.
  Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen en acne ontstaan. Door de bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en de huidconditie geoptimaliseerd.

  De effecten van de bindweefselmassage:

  • Verbetering van de huidconditie
  • Stimulatie van de huiddoorbloeding
  • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • Bevordering van de celdeling
  • Verbetering van de huidstructuur en huidteint
  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
  • Verbetering van de huidweerstand

  Doet het pijn?
  Het is een stevige massage waardoor het op sommige plekken gevoelig kan zijn, maar dat verschilt per greep en per persoon. Als er veel verklevingen zijn kan het op die plekken gevoeliger zijn. Maar over het algemeen wordt het ervaren als een pittige, fijne ontspannende massage.

  Hoe ziet de huid eruit na de massage?
  Na de bindweefselmassage ziet de huid er doorbloedt en gelift uit. Ook kan de huid voor de komende 12 uur gevoeliger zijn.

  Na hoeveel behandelingen bereik je het beste resultaat? 
  De bindweefselmassage geeft na 1 behandeling een ontzettende boost en is direct zichtbaar aan de huid.
  In een kuurverband is het resultaat effectiever voor langere tijd, dit is te adviseren in 8 behandelingen kort achter elkaar.

   

   

  Handtekening