Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN    Huidinstituut Be by Kay heeft vanaf voorjaar 2023 een prachtige nieuwe locatie!

  Cleansing oil 45ml29,00

  Cleansing Oil is een hydrofiele manier van gezichtsreiniging op basis van natuurlijke oliën. Hydrofiel houdt in, dat deze olie met water vermengbaar is, zonder te schuimen. Dit zorgt ervoor, dat de huid diepgaand kan worden gereinigd op een zeer milde en effectieve wijze.

  Categorie:

  4 op voorraad (kan nabesteld worden)

  Beschrijving

  Al sinds de oudheid zijn de positieve werkingen van de diverse oliën bekend, zoals pure amandel-, jojoba- of sojaboon olie. De combinatie van deze eeuwenoude kennis met de wetenschappelijke ontwikkelingen van tegenwoordig hebben geresulteerd in een zuivere hydrofiele olie. Hydrofiel houdt in, dat deze olie met water vermengbaar is en niet schuimt. Dit zorgt ervoor dat de huid diep gereinigd wordt met respect voor zowel de huid als het milieu. Deze unieke reinigingsolie heeft als basis een hoog percentage zuiver plantaardige sojaboon olie met sterk reinigende eigenschappen, verrijkt met diverse antioxidanten en laat geen vettig laagje achter na de reiniging. Het resultaat? Een intens frisse, schone en heldere huid en een ecologisch verantwoord begin van huidverbetering.

  Extra informatie

  Merk

  Hannah

  Huidproblemen

  Acne, Droog, Futloos, Gecombineerd, Gevoelig, Grove poriën, Normaal, Pigmentatie, Rimpels, Vet, Volumeverlies

  Tip

  Door de Cleansing Oil ook in te zetten als scheerolie bij de prikkelbare mannenhuid kunnen irritaties na het scheren voorkomen worden.