Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN    Huidinstituut Be by Kay heeft vanaf voorjaar 2023 een prachtige nieuwe locatie!

  Hydracream fusion 100ml27,00

  Een reinigende gezichtscrème die tijdens het gebruik zal worden omgezet in een olie, voor het verwijderen van onzuiverheden en make-up. Balancerend, anti-pollutie en hydraterend. Droge en gevoelige huid.

  Categorie:

  2 op voorraad (kan nabesteld worden)

  Beschrijving

  Reinigende gezichtscrème-olie op basis van plantaardige vetten voor het verwijderen van onzuiverheden en make-up. Balancerend, anti-pollutie en hydraterend. Droge en gevoelige huid. Beschermt en voedt de hydrolipidenfilm. Squalaan: +/- 25%

  – Geeft de huid intensieve voeding en een onmiddellijk gladstrijkend effect.

  – Versterkt de barrièrefunctie om het verdedigingsvermogen te behouden.

  – Verhoogt de elasticiteit van het weefsel.

   

  Gebruik:
  Breng een kleine hoeveelheid aan op de handen en verdeel dit over het gelaat goed inmasseren en emulgeren met water. Nadien afspoelen met water. Het is ook aangeraden om na te reinigen met een tonic bijvoorbeeld de hydratonic mist.

   

  Extra informatie

  Merk

  Mesoestetic

  Huidproblemen

  Droog, Gevoelig