Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN    Huidinstituut Be by Kay heeft vanaf voorjaar 2023 een prachtige nieuwe locatie!

  Image Alt

  Peeling

  Peeling

  Fruitzuurpeeling

  Een fruitzuurpeeling is een intensieve peeling op basis van zuren die dode huidcellen oplost waardoor de doorbloeding en celvernieuwing wordt gestimuleerd. De huid wordt zichtbaar steviger en gladder. Echt een geweldige manier om je huid weer een frisse uitstraling te geven. Uitermate geschikt voor oppervlakkige rimpels, (acne)littekens, actieve acne, pigmentvlekken en een doffe of vale huid. 

   

  Boek een kuur voor optimaal resultaat! 

   

  Acne Facial + BHA peeling
  Deze producten bevatten zogenaamde zuren. Werkstoffen die de groei van de bacterie die acne veroorzaakt tegen gaat. Het vermindert ontstekingen, irritaties en remt de talgafscheiding af. Tevens verfijnt deze behandeling de structuur van de poriën en verbetert het de huidstructuur. 

   

  Intense Facial
  Deze peeling maakt je huid weerbaar en geeft een echte BOOST. De unieke combinatie van verschillende zuren zorgen dat pigment vlekken en huidverkleuringen verminderen. Daarnaast worden roodheden en irritaties van je huid aangepakt. In combinatie met bindweefselmassage grepen is dit een echte workout voor je huid.

   

  Chronos Therapy Facial Deluxe
  Een intensieve ontspanningsbehandeling waarmee vroegtijdige huidveroudering voorkomen wordt. Aanwezige huidveroudering wordt duidelijk verminderd. Inclusief een Hydra Latex Mask dat de huid tijdelijk afsluit om het serum extra goed zijn werk te laten doen. 

   

  BIOPEELING Apocalypsis Therapy – Phytopeeling
  Wil je de huid intensiever aanpakken met een diepere peeling? Dan is de Phytopeeling (op basis van kruiden) de perfecte keuze. Een doeltreffende en veelzijdige peeling op basis van zoetwatersponsen die op een snelle manier de celvernieuwing stimuleert. Je huid gaat de 5 dagen na de behandeling vervellen, hierna volgt een nabehandeling. Geschikt voor pigmentatie, (acne)littekens, rimpels, grove poriën, doffe, vale huid of en een verdikte huid. 

   

  Category: