Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN    Huidinstituut Be by Kay heeft vanaf voorjaar 2023 een prachtige nieuwe locatie!

  Image Alt

  Acne behandeling

  Acne behandeling

  Deze behandeling is bijzonder geschikt voor de onzuivere huid.

   

  Acne wordt vaak gelinkt aan de puberteit. Maar ook bij volwassenen kan acne voor veel ongemak zorgen. Gelukkig kunnen we dit probleem goed behandelen. De doeltreffende producten die we in de salon gebruiken, kun je tevens thuis gebruiken. Dit zorgt voor optimaal resultaat. We reinigen de huid op milde maar doeltreffende wijze en verwijderen de onzuiverheden. Natuurlijk op een hygiënische en veilige manier. Littekens worden hiermee voorkomen en de huid zal snel herstellen. 

   

  Combineer de acnebehandeling met een peeling voor diepere reiniging. We passen de peeling persoonlijk aan op je huidtype. 

   

  Huidinstituut Be by Kay is aangesloten bij de ANBOS en dat betekent dat acnebehandelingen vergoed worden door verschillende zorgverzekeringen. Check hiervoor je polisvoorwaarden.