Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN    Huidinstituut Be by Kay heeft vanaf voorjaar 2023 een prachtige nieuwe locatie!

  Image Alt

  Be by Kay |Huidinstituut - huidverbetering | Maastricht - Gronsveld

   

  Heb jij ook zo een last van een droge trekkerige schrale huid en ruwe rode plekjes? Komt het je bekend voor? Mij namelijk wel!

  Vaak vragen mensen aan mij wat kan ik er aan doen? En hoe kom ik eraan? Dit is natuurlijk een mooie reden om een blog boordevol tips te schrijven.

  Buiten hebben we last van de kou en wind, wat de natuurlijke beschermlaag van je huid aan tast. Binnen hebben we last van de verwarming wat een droge lucht veroorzaakt. Dit zijn allemaal oorzaken waarom we de huid in de wintertijd extra moeten beschermen en voeden. 

  Dagelijkse verzorging
  Reinig je huid  ’s morgens en ’s avonds met een Cleanser, ook wel gezichtsreiniger genoemd. Dit is echt een MUST! Wat voor huidtype je ook hebt.

  Door de dag heen heb je veel afvalstoffen en talg op je huid zitten, daarom is het juist heel belangrijk om je huid goed te reinigen. Neem ook je hals en decolleté mee in alle verzorging, ook deze huid zal op ten duur verouderen. Als je afvalstoffen laat zitten op je huid heb je eerder kans om puistjes en rimpels te krijgen.

  Gebruik bij een droge huid een milk gezichtsreiniger en om het helemaal perfect te doen kun je ook een toner gebruiken om de laatste restjes cleanser te verwijderen.

  Dagcrème & Boosters
  Om vanaf  ’s morgens extra goed je huid te hydrateren kun je een Booster gebruiken van bijvoorbeeld Bernard Cassiere, deze boosters zijn ultra hydraterend onder je dagcrème.
  Een booster bevat ook veel meer geconcentreerdere werkstoffen als een dagelijkse dag crème. Je moet een booster altijd in combinatie gebruiken met een hydraterende dagcrème afgestemd naar jouw huidtype.

  Bernard Cassiere Boosters

  Bernard Cassiere Boosters

  Ik geef graag persoonlijk advies aan mijn klanten, om samen het beste resultaat te bereiken.”

  Oogverzorging
  Vergeet daarnaast niet een passende oogcrème om fijne lijntjes te voorkomen (vochtlijntjes).

  Hoe? De oogcrème alleen op het harde gedeelte van de oogkast aanbrengen met cirkelde en kloppende bewegingen.

  Nachtcrème
  ’s Avonds gebruik je ook een booster met daarover heen jouw juiste nachtcrème.
  Een nachtcrème is altijd iets voller, dat mag ook wel in de wintertijd. Dan kan het ’s nachts goed inwerken.

  Exfoliëren
  Zorg ervoor dat je één keer in de week je huid exfolieert, ook wel scrubben of peelen genoemd. Dit is heel belangrijk in de wintertijd omdat je huid dof en vaal wordt.
  Een goede exfoliant maakt je huid veel stralender, frisser en egaler.

  Masker
  Neem ook eens tijd om een lekker maskertje aan te brengen, ook dit is om je huid extra te voeden. Laat een maskertje altijd 10 tot 20 mintuten inwerken.
  En je huid  voelt heerlijk zacht aan…..

  Gezichtsbehandeling
  Bezoek ook eens in de 4 weken mijn schoonheidssalon Be by Kay in Maastricht dan kijken wij samen wat het beste is voor jouw huidtype. De behandelingen worden aangepast op jouw huidtype, voor meer informatie zie de pagina over gezichtsbehandelingen.

  Tip!
  Speciaal voor de winter heb ik bij Be by Kay een luxe gezichtsbehandeling; de Honing Oxygenating behandeling. Deze zuurstofrijke honing behandeling is erg geschikt voor de vale en doffe huid die tekenen van vermoeidheid en slapeloosheid vertonen.

   

  Handtekening