Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN    Huidinstituut Be by Kay heeft vanaf voorjaar 2023 een prachtige nieuwe locatie!

  Vanispot 2 x 8ml85,00

  Pak hyperigmentatie resultaatgericht aan met hannah Vanispot. Dit duo product bevat een combinatie van actieve ingrediënten die speciaal geformuleerd zijn om in twee fases te worden gebruikt.

  Categorie:

  3 op voorraad (kan nabesteld worden)

  Beschrijving

  Hyperpigmentatie is een steeds vaker voorkomend huidprobleem. Hormonale schommelingen, heftige peelings en andere vormen van huidbeschadiging, zoals onzuiverheden, kunnen lokaal ophopingen van pigment veroorzaken. Om dit te verminderen is er de hannah Vanispot. Dit duo product bevat een combinatie van actieve ingrediënten die speciaal geformuleerd zijn om in twee fases te worden gebruikt.

  Spot on

  De eerste fase, genaamd Spot on, bereidt de hyperpigmentatie voor door gebruik te maken van een unieke mix van zes verschillende zuren. Deze stimuleren de vernieuwing van de cellen, waardoor het overtollige pigment naar het oppervlak van de huid wordt gebracht. Ingrediënten zoals azelaïnezuur, amandelzuur, glycolzuur, ferulinezuur, kojineen en tranexaminezuur zorgen voor een effectieve start in het verbeteren van de pigmentvlekken.

  Spot off

  Vervolgens komt fase twee, Spot off. In deze fase wordt de hyperpigmentatie effectief bestreden met behulp van een mix van hoog geconcentreerde werkstoffen zoals niacinamide, vitamine C, zoethoutwortelextract en amandel- en tranexaminezuur. Hierbij ligt de focus op het afstoten van overtollig pigment en het verhelderen van de huid.

  De voordelen van Vanispot;

  • Peelend
  • Egaliserend
  • Teintverhelderend
  • Vermindering van overmatige pigmentatie
  • Oplichtend van binnenuit én buitenaf

  Vanispot gebruiken:

  Gedurende fase een wordt de pigmentvlek één tot twee weken lang één tot tweemaal daags aangestipt met de Spot on, afhankelijk van de huidconditie en het huidtype.

  In fase twee wordt de pigmentvlek gedurende maximaal twee weken één tot twee keer per dag aangestipt met de Spot off op een goed gereinigde huid.

  Knijp een subtiele hoeveelheid uit de tube op de hand en breng gelijkmatig met de vingertoppen aan op de pigmentvlek.

  Breng na het aanstippen en inwerken van de Vanispot, zowel in fase een als fase twee, een voedende hannah crème aan. Bij voorkeur de hannah Equalizer en/of hannah Fade Treatment, om zo het gewenste resultaat te versterken.

  Het gebruik van Vanispot dient alleen op advies van een huidcoach plaats te vinden en bij voorkeur in kuurverband. 

  Extra informatie

  Merk

  Hannah

  Huidproblemen

  Pigmentatie