Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN    Huidinstituut Be by Kay heeft vanaf voorjaar 2023 een prachtige nieuwe locatie!

  Multi hydrating cream 50ml50,80

  De samenstelling van deze crème is gebaseerd op ingrediënten welke het vochtgehalte van de huidcellen reguleren, waardoor het zorgt voor totale hydratie. Het belangrijkste bestanddeel is hyaluronzuur.

  Categorie:

  4 op voorraad (kan nabesteld worden)

  Beschrijving

  Hyaluronzuur, waarvan MMW Sodium Hyaluronate en LMW Sodium Hyaluronate hier aan zijn toegevoegd. Hierdoor wordt de natuurlijke vochtbalans van de huid aangevuld en wordt transepidermaal waterverlies voorkomen. Daarnaast bevat het Moist-24, een vernieuwend ingrediënt welke wordt geëxtraheerd uit de Imperata Cylindrica. Deze tropische grassoort groeit in Azië en Oceanië, waar het de droogste weercondities en extreem zoute milieus overleeft door het vermogen om elke vorm van vocht vast te houden in zijn cellen.

  Extra informatie

  Merk

  Juliette Armand

  Huidproblemen

  Droog, Futloos, Gecombineerd, Gevoelig, Grove poriën, Normaal, Rimpels, Vet, Volumeverlies

  Tip

  Voor diepe hydratatie voor elke huidconditie.