Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN    Huidinstituut Be by Kay heeft vanaf voorjaar 2023 een prachtige nieuwe locatie!

  Fixing touch 30ml79,00

  De FiXing Touch is speciaal ontwikkeld om een beschadigde en/of geïrriteerde huid snel te herstellen en het versterkt de natuurlijke huidbarrière. Deze unieke formule zorgt er niet alleen voor dat de huid sneller herstelt, maar geeft daarnaast ook een aangenaam huidgevoel, waardoor een ruw aanvoelende huid weer zacht en soepel aanvoelt.

  Categorie:

  3 op voorraad (kan nabesteld worden)

  Beschrijving

  Deze combinatie zorgt er niet alleen voor dat de huid sneller herstelt, maar reguleert ook een goede vochtbalans in de huid. Het helpt de weerstand van de huid te verhogen en geeft daarnaast een aangenaam huidgevoel. Zo laat het een ruwe huid weer aangenaam, zacht en soepel aanvoelen. Bovendien stimuleert het bindweefselaanmaak en bevordert FiXing Touch het immuunsysteem van de huid tegen schadelijke externe invloeden. Het biedt bescherming aan de huid zonder deze af te sluiten, waardoor de huid langdurig gehydrateerd blijft.

  Extra informatie

  Merk

  Hannah

  Huidproblemen

  Gevoelig

  Tip

  De FiXing Touch vormt de perfecte synergie met de First Aid voor de eczeemhuid, beschadigde en/ of jeukende huidconditie. Aanbrengen na het reinigen (en eventueel peelen) op het gezicht, de hals en het decolleté of elders op de lichaamshuid dat herstel behoeft. Aansluitende een voedende hannah crème aanbrengen