Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN    Huidinstituut Be by Kay heeft vanaf voorjaar 2023 een prachtige nieuwe locatie!

  Brightening foam 100ml27,00

  Een romige reinigingsschuim met AHA’s.  Verwijderen van onzuiverheden en make-up, werkt verhelderend. Voor een normale tot gecombineerde huid, en een huid met pigmentproblematiek.

  Categorie:

  3 op voorraad (kan nabesteld worden)

  Beschrijving

  Een crèmige reinigingsschuim met AHA’s. Verwijderen van onzuiverheden en make-up, werkt verhelderend. Bio balancerend, celvernieuwend, verhelderend, anti-pollutie. Bevat glycolzuur en melkzuur. Gel-crème textuur die verandert in een romig schuim. Verzwakt de celsamenhang om de ommekeer op gang te brengen. Vermindert de op de huid aanwezige imperfecties en verbetert de gladheid. Voor een normale-, tot gecombineerde huid alsook ideaal voor een huid met pigmentproblematiek.

   

  Gebruik:

  Een kleine hoeveelheid aanbrengen op het gelaat, inmasseren en emulgeren met water. Vervolgens gaat het product wat schuimen, goed inmasseren en afnemen met water.

  Extra informatie

  Merk

  Mesoestetic

  Huidproblemen

  Normaal, Pigmentatie, Rimpels