Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN    Huidinstituut Be by Kay heeft vanaf voorjaar 2023 een prachtige nieuwe locatie!

  Active lotion 45ml31,00

  Active Lotion is een therapeutisch product, uitleg van de huidcoach is noodzakelijk.

  Deze geavanceerde gezichtslotion bevat salicylzuur (werkt verwekend op de verhoornde huidlaag), glycolzuur (pH-waarde herstellend, poriënverfijnend en peelend), kamfer (zuiverend) en menthol (verkoelend en verkwikkend). Deze combinatie zorgt voor het intensief reinigen en peelen van de huid en verhoogt tevens de huiddoorbloeding.

  Categorieën: ,

  7 op voorraad (kan nabesteld worden)

  Beschrijving

  Dit topproduct stimuleert de doorbloeding in de huid, waardoor het  huidherstel bevorderd wordt. Active Lotion met daarin onder andere salicylzuur, glycolzuur, kamfer en menthol zorgt, naast het intensief reinigen en peelen van de huid, tevens voor een verbeterde huiddoorbloeding. Je kunt dit product onder meer gebruiken bij de verzorging van acne, een vette T-zone, een grove huid, een sterk verdikte hoornlaag en/of een verouderde huid.

   

  Extra informatie

  Merk

  Hannah

  Huidproblemen

  Acne, Grove poriën, Pigmentatie, Vet

  Tip

  Bij intense (thuis)behandeling kan de huid gaan schilferen en is intensief voeden van de huid noodzakelijk. Het is dan raadzaam om gedurende een korte periode te stoppen met het gebruik van Active Lotion, tot de huid volledig hersteld is.