Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN    Huidinstituut Be by Kay heeft vanaf voorjaar 2023 een prachtige nieuwe locatie!

  bebykay-maastricht-visagie-huidverbetering4

  OXYJET-zuurstofbehandeling

  BebyKay-2021sept-eighty8things-LR-69

  OXYJET-zuurstofbehandeling

  Een stralende en jonge huid is tegenwoordig niet meer enkel weggelegd voor BN-ers en Hollywoodsterren. Dankzij deze bijzondere zuurstofbehandeling, kun je ook op natuurlijke wijze je huid stralend krijgen én houden! 

   

  De Nora Bode OXYJET-zuurstofbehandeling geeft je een natuurlijke facelift, zonder de ingrijpende operatie. Deze behandeling is uiterst effectief, pijnloos en 100% veilig. De behandeling wordt uitgevoerd met zuivere zuurstof (tot wel 98%), waarmee we de celdeling stimuleren en een beschadigde huid zelfs kunnen herstellen.

   

  Tijdens de behandeling maken we gebruik van concentraten en serums met actieve werkstoffen. Met een gepulseerde drukinjectie (2,2 bar) van zuivere medicinale zuurstof worden de werkstoffen diep in de huid gebracht. We gebruiken hier stoffen als hyaluron, phytohormonen en verschillende huidverbeterende vitamines. 

   

  Het stimuleert ons lichaamseigen collageen. Hierdoor wordt de huid direct voller, egaler en gladder. Daarnaast vermindert het ontstekingen en onzuiverheden. De zuivere zuurstof geeft de huid weer nieuwe energie en frisheid! Precies wat jouw huid nodig heeft. 

  Deze manier van behandelen wordt ook wel de ‘omgekeerde behandeling’ genoemd, omdat het van binnen naar buiten te werk gaat. 

   

  Wat het behandelresultaat zo succesvol maakt zijn de extra zuurstofmodules. Denk aan een intensieve reiniging van de huid, een diepgaande dermabrasie, gepulseerde drukinjectie, een liftende massage, koude Cryo-liftingsbehandeling en lichttherapie. Dat laatste staat ook wel bekend als ‘OXYBIO2 Light Therapie’. Tijdens de lichttherapie wordt gebruik gemaakt van 5 kleuren LED-licht, dat er op zijn beurt weer voor zorgt dat de huidstructuur verbetert. Het activeert daarnaast de aanmaak van collageen én herstelt de vochtbalans van je huid. Deze is inclusief pure zuurstofinhalatie en dat zorgt voor een perfect behandelresultaat.

   

  Zuurstof is essentieel voor het leven en dus des te meer voor onze huidcellen. Extra toevoer van zuurstof aan onze cellen verjongt en verfrist de huid direct. Daarnaast geeft het de huid een welverdiende energieboost.

   

  Een Nora Bode OXYJET-zuurstofbehandeling bestaat uit maar liefst 8 verschillende behandelfuncties. We kijken naar de behoefte van de huid en bepalen daarna welke behandeling het meest geschikt is.

  Kom het ervaren bij Be by Kay!