Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN    Huidinstituut Be by Kay heeft vanaf voorjaar 2023 een prachtige nieuwe locatie!

  Image Alt

  Gezichtsbehandelingen

  Gezichtsbehandelingen

  De gezichtsbehandelingen van Be by Kay zijn altijd volledig op maat gemaakt. Niets zo persoonlijk als de (verzorging van de) huid. Wij werken met de beste huidverbeterende producten van Mesoestetic, Hannah en Juliette Armand, waarbij je sowieso resultaat zult zien. 

  Hoe gaan we te werk? Wij starten niet zomaar met een behandeling, maar gaan graag met je in gesprek. Wat zijn je wensen en je verwachtingen? Met behulp van een huidmeting waarbij de PH-waarde en het vocht- en vetgehalte wordt gemeten bekijken we nauwkeurig de conditie van je huid. Op deze manier stellen we een persoonlijk behandelplan samen, waarbij we de perfecte match maken met onze producten voor het beste resultaat.

   

  Met de uitgekozen producten doorlopen we dan alle stappen van de ultieme gezichtsverzorging: reiniging, peeling, stimulatie, herstellen & beschermen. Tevens worden de onzuiverheden verwijderd en de wenkbrauwen geëpileerd. Daarna word je getrakteerd op een ontspannende decolleté en gezichtsmassage! 

   

   

  The Welkom Facial 45 min.

  Maak in 45 minuten kennis met onze producten door middel van een intake, huidmeting en een korte introductiebehandeling. Leer onze werkwijze en producten kennen terwijl je jezelf trakteert op een korte behandeling! Ontdek de geuren, structuren en resultaten van onze unieke en persoonlijke behandelmethodes. 

   

  Facial Classic / Facial Deluxe 

  Deze behandelingen geven je huid een echte boost! De behandeling wordt persoonlijk afgestemd op je huidtype en bij facial classic wordt deze afgesloten met een korte ontspanningsmassage. Bij een behandeling deluxe word je getrakteerd op een uitgebreidere ontspanningsmassage. Tijdens de luxe behandeling worden er door middel van het Ultrasound-apparaat extra werkstoffen ingesluisd en geactiveerd. Met een direct zichtbaar resultaat! 

   

  Quick Glow

  Deze behandeling is perfect voor de rijpere huid, waar we binnen 30 minuten je huid activeren om de celvernieuwing op gang te brengen. Het resultaat? Een healthy glow! Door de intensieve dubbele peeling voelt je huid zijdezacht en glad aan. 

   

  Stress Away Facial 

  Twee behandelingen gecombineerd in één! Ervaar totale rust tijdens een 30 minuten durende rugmassage waarna een basis gezichtsbehandeling van 55 minuten volgt. Dit is écht genieten. 

   

  Signature Treatment 

  Wij zijn de experts op het gebied van bindweefselmassage, en we gunnen iedereen een prachtige, egale en stralende huid! Met deze behandeling loop je gegarandeerd naar buiten met een Be by Kay Glow! We geven je huid een intensieve peeling, stimuleren het collageen en hyaluron in je huid met onze bindweefselmassage, en als kers op de taart sluiten we af met een super intensief geconcentreerd sheet masker of LED Therapie vergezeld van een heerlijk ontspannende massage!

  Zwangerschaps GLOW behandeling

  Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor mama’s in-spé. Hoe geweldig zwangerschap ook kan zijn, het kan ook zijn tol eisen en vooral op je huid. Je kunt bijvoorbeeld last krijgen van acne en/of hyperpigmentatie. Hier houden wij rekening mee. We bieden een huidverbeterende behandeling die zorgt voor een goede balans van jouw huid. We werken alleen met producten en technieken die niet schadelijk zijn voor jou en de baby. Dit in combinatie met een heerlijke verwen behandeling is dit de behandeling die iedere moeder in spé verdient!

   

  Only for MEN Facial 

  Een afgestemde gezichtsbehandeling speciaal voor de man! Door goed te analyseren weten wij precies wat de mannenhuid nodig heeft, de focus ligt op goed hydrateren en voeden. Tip; scheer je huid niet vlak voor de behandeling, hierdoor kan je huid gevoeliger reageren.

   

  Alle behandelingen kunnen worden uitgebreid met verschillende elementen, zo stel je zelf de perfecte behandeling samen. Voeg bijvoorbeeld wimperverven of het harsen van de bovenlip toe aan je behandeling. Daarnaast kun je de behandeling uitbreiden met een intensievere peeling, als je huid dat nodig heeft. Dit is mogelijk met fruitzuren of met een kruidenpeeling, we leggen je graag alle mogelijkheden uit. 

   

  Bekijk hier ons aanbod