Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN  Bekijk nu de NIEUWE website van beautysalon Be by Kay

Image Alt

Persbericht

Ultieme nominatie voor dé Beauty Award van Nederland in Zuid Limburg!

 

GRONSVELD – Kayleigh Rutten van beautysalon Be by Kay in Gronsveld is de énige Zuid-Limburgse finalist voor het winnen van dé Nederlands Beauty Award in de categorie schoonheidsspecialiste van het jaar 2018 voor de regio Zuid-Nederland. Ze heeft deze nominatie verdiend door een zeer pittig, integraal en intensief screeningsproces.

Nominatie van deze Award zorgt voor nationale erkenning binnen het vakgebied van beauty en verzorging. Ook laat het zien dat Kayleigh Rutten als gepassioneerde ondernemer de lat hoog heeft liggen niet alleen binnen haar eigen vak maar ook voor de verzorging van haar klanten. “Ik onderscheid mij door uitgebreide vakkennis, een hippe en professionele uitstraling, merken met zichtbare resultaten en het continue streven naar een perfecte uitvoering. Dat ik nu genomineerd ben is daarom voor mij al een eerste stap tot bekroning van mijn werk, het is als het ware een kers op de taart. En natuurlijk ben ik er super trots op dat ik de enige Zuid-Limburgse finalist ben!” aldus Kayleigh Rutten.

Over Be by Kay

Kayleigh Rutten is eigenaar van de hippe en professionele beautysalon Be by Kay in Gronsveld (Zuid-Limburg). Samen met haar team wordt in haar salon een totaalconcept geboden dat gericht is op huidverbetering met de merken Hannah en Juliette Armand. Daarnaast worden er behandelingen gegeven zoals bindweefselmassage, microdermabrasie, permanente make-up, visagie, haarstyling, manicure en pedicure. Door kennis en kunde met klanten te delen ervaren zij niet alleen een prettige sfeer maar ook een vakkundige behandeling. Kayleigh werkt altijd vernieuwend uiteraard passend binnen het concept van haar salon. Daarin investeert ze iedere dag weer, niet alleen op het gebied van producten en technieken maar zeker ook in de omgang met haar klanten.

Over de Beauty Award

De Beauty Award is dé Nederlandse vakjury prijs op het gebied van beauty en schoonheidsspecialisme. Er zijn 24 genomineerden in zeven categorieën geselecteerd. De selectie voor de finalisten bestaat uit een pittige schriftelijke en visuele screening, bezoek van een mystery guest en een persoonlijk interview met de jury. Op 22 april is de officiële uitreiking.