Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN    Huidinstituut Be by Kay heeft vanaf voorjaar 2023 een prachtige nieuwe locatie!

  Image Alt

  Be by Kay |Huidinstituut - huidverbetering | Maastricht - Gronsveld

  Het Griekse merk Juliette Armand is het ‘zusje’ van Hannah. Het zijn intensieve behandelingen voor specifieke huidproblemen zoals; acne, rosacea, anti-aging en pigmentvlekken met zichtbaar resultaat, het sluit perfect op elkaar aan.
  Met hoogwaardige werkzame stoffen kunnen we het doel van huidverbetering naar een nog hoger level brengen.
  In de behandelingen wordt veel gewerkt met intensieve BHA ’s peeling (fruitzuren met zowel glycolzuur als salicylzuur). De zuren hebben verschillende functies, waarmee we verschillende huidproblemen kunnen aanpakken.

  Juliette Armand biedt verschillende intensieve behandelingen aan:
  Bij de behandelingen wordt gebruik gemaakt van verschillende intensieve werkstoffen en BHA’s peeling.

  Acne Therapy
  Als je veel last hebt van talgpropjes onder in de huid dan is de Acne Therapy behandeling de juiste behandeling. De producten bevatten werkstoffen om bacteriën te remmen en normaliseert talgafscheiding. Bij deze behandeling wordt ook de BHA’s peeling gebruikt wat de poriën verfijnd en talg normaliseert.

  Aging Regulator Therapy
  Een belangrijk onderdeel van deze behandeling is een BHA’s peeling met zowel glycolzuur als salicylzuur. Deze zuren zorgen voor een verfijnde huidstructuur en stimuleren de natuurlijke huidregeneratie. In kuurvorm zorgt het voor zichtbaar resultaat!

  Whitening Therapy
  Pigmentatie is een veel voorkomend probleem. De behandeling bestrijdt verschillende soorten huidverkleuringen of een effectieve manier. Zorgt voor een stralende huid en egale teint.

  Apocalypsis Therapy – anti – aging (kruidenpeeling)
  De Apocalypsis Therapy is een medium-diepe plantaardige peeling die de celvernieuwing van de huid stimuleert.
  Dit levert verbetering op van de:

  • Teint (gaat huidverkleuring tegen)
  • Structuur (minder grove poriën)
  • Vermindering van lijntjes (minder rimpels)
  • Oneffenheden in de huid (minder verhoorning)

  Daarnaast wordt het collageen (versteviging), elastine (rekbaarheid) en hyaluron (vocht) verbeterd en gestimuleerd.

  Apocalypsis Therapy – acne
  Een kruidenpeeling voor actieve acne met veel ontstekingen.

  • Bestrijd littekens en specifieke littekens na acne
  • Stimuleert het natuurlijke regeneratieproces van de huid
  • Zorgt voor een stralende huid en egaliseert de teint

  Voor wie is het geschikt?
  De behandelingen zijn geschikt naar de behoefte van de huid, met Juliette Armand kunnen we verschillende huidproblemen aanpakken.

  Wat kun je verwachten?
  Afhankelijk van het huidprobleem, heeft de behandeling het meest zichtbaar resultaat in een kuurverband. Onderga je de behandeling één keer, dan geeft het je huid ook al een mooi resultaat en enorme boost!

  Hoe ziet je huid na de behandeling uit?
  Dit is verschillend per behandeling, bij de apocalypsis behandeling voor anti-aging gaat de huid 4/5 dagen schilferen, dit zorgt later voor een verbluffend resultaat!
  Bij de andere behandelingen zal de huid goed doorbloedt zijn en een mooi stralend resultaat geven.

  Hoe start de behandeling?
  We starten de behandelingen met zorgvuldig meten van de huid en het in kaart brengen van een aantal belangrijke parameters (vocht, vetgehalte en de ph-waarde). Dit is een belangrijke stap in het Hannah en Juliette Armand systeem voor huidverbetering. Hierdoor krijg je een duidelijk beeld van de ware conditie van je huid. De behandeling zal precies naar de behoefte van je huid worden aangepast en gecoacht.

  Boek online je afspraak voor een vrijblijvende, kosteloze intake.