Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN    Huidinstituut Be by Kay heeft vanaf voorjaar 2023 een prachtige nieuwe locatie!

  Image Alt

  Be by Kay |Huidinstituut - huidverbetering | Maastricht - Gronsveld

  MILU the beauty workout, meet your new best friend! 

  MILU heeft onlangs een nieuwe tool op de markt gebracht en wij bij Be by Kay zijn helemaal fan!

  Deze tool is namelijk een heuse workout voor je gezicht. De spieren in je gezicht worden gestimuleerd en de doorbloeding wordt goed op gang gebracht. Geen zorgen, deze workout werkt snel en effectief en kost per sessie ongeveer 5 à 10 minuten van je tijd. Met andere woorden, een kleine inspanning met groots resultaat!! De beauty workout tool is een mooie toevoeging op onze inmiddels welbekende bindweefselmassage. Zo kun je tussen de behandelingen door, je huid op een goede en veilige manier aan het werk zetten. 

  MILU the beauty workout is een gezichtsroller om thuis te gebruiken. De roller is zo gemaakt dat het de gezichtsvormen perfect kan volgen. 

  Hierbij een aantal leuke weetjes over de MILU beauty workout op een rijtje:

  ♥ verstevigt en lift de huid

  ♥ stimuleert de bloedcirculatie

  ♥ helpt je natuurlijke glow te verbeteren

  ♥ snel, eenvoudig & effectief

  Hoe kun je de MILU beauty workout het beste gaan toepassen in je dagelijkse beauty routine?

  • We beginnen met  de belangrijkste stap en dat is het reinigen van je gezicht. Zorg dat alle make-up resten goed van je huid verwijderd zijn, zodat we een schoon huidoppervlak hebben om op te gaan werken. Op het moment dat je op een niet gereinigde huid gaat rollen, kun je huid irritaties gaan veroorzaken omdat je als het ware de viezigheid in je huid gaat rollen. Dus echt een don’t!!
  • Als tussenstap kun je nu eventueel de Hannah Cell active aanbrengen. De Cell Active zorgt ervoor dat de doorbloeding op zeer krachtige wijze in de huid wordt gestimuleerd. Tevens verhoogt het de zuurstofopname en zorgt het voor een betere werkstof opname in de huid. Dit is dus een mooie aanvulling op de workout die je zometeen gaat uitvoeren.
  • Nu kun je eventueel een serum aanbrengen en het is belangrijk om deze goed in de huid te masseren zodat de huid nadien niet te vet aanvoelt. Je huid mag namelijk niet te glad aanvoelen want dan heeft de roller geen goede grip op je huid. Dus masseer je serum goed in.Tip: Gebruik hiervoor ons Asolution serum, speciaal ontwikkeld om te huid te egaliseren en extra te verstevigen

  Heb je nog vragen over deze workout stuur dan even een berichtje.

  Liefs,
  Chiara
  Team Be by Kay

   

  Wil je deze tool bestellen?
  Workout beauty tool –  42,95