Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN    Huidinstituut Be by Kay heeft vanaf voorjaar 2023 een prachtige nieuwe locatie!

  Image Alt

  Be by Kay |Huidinstituut - huidverbetering | Maastricht - Gronsveld

  We kennen het probleem allemaal wel, mooie rode lippen en na een half uur droge velletjes en de lippenstift ziet er niet meer mooi uit.

  Hier een paar onmisbare tips hoe lippenstift zo lang mogelijk mooi blijft zitten.

  Tip 1 – Scrub
  Scrub je lippen.
  Dit is een goede manier om dode, droge huidvelletjes te verwijderen en je lippen worden weer heerlijk zacht. Voed hierna je lippen met een natuurlijke lippenbalsem waar niet te veel chemicaliën in zitten, hierdoor kunnen je lippen juist nog meer gaan irriteren, uitdrogen en vellen. Probeer een zo natuurlijk mogelijke lipbalsem te vinden met ingrediënten zoals; sheaboter, olijfolie of cacaoboter. Dep je lippen af met een tissue.
  Wil je een zelfgemaakte lip scrub maken? Klik dan hier om te kijken hoe dit moet.

  Tip 2 – Lippotlood
  Gebruik een lippotlood in dezelfde kleur als je lippenstift.
  Door een lippotlood te gebruiken over de hele lippen heb je een goede matterende ondergrond, hierdoor is de hechting beter met de lippenstift.
  Je kunt ook met een lippenpotlood een mooie strakke lip lijn maken, bij het maken van de lip lijn volg je de natuurlijke lijnen van je lippen. Zorg hierbij dat je binnen de lip lijnen blijft.

  Tip 3 – Tissue
  Heb je het lippenpotlood en de lipstick aangebracht? Hap dan nu in een tissue. Hierdoor fixeer je de lippenstift en voorkom je dat de lippenstift afgedrukt staat op je glas.

  Tip 4 – Lippenstift
  Breng nu een nieuw laagje lippenstift aan voor de glans en intense kleur.

  Handtekening