Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN  Nieuw!! De webshop van Be by Kay met al onze geweldige producten.

Image Alt

Be by Kay | Beautysalon & MUA | Maastricht - Gronsveld

Be by Kay – Kayleigh Rutten is genomineerd voor DÉ Beauty Award 2018 in de categorie beste schoonheidsspecialiste van het jaar!
Dit wil zeggen dat ik bij de top 3 van regio Zuid-Nederland hoor!

Ik ben de strijd aan moeten aangaan tegen veel andere schoonheidsspecialistes in de regio Zuid-Nederland.

In november heb ik een uitgebreide inzending opgestuurd, waarbij ik een motivatie heb geschreven en inhoudelijke vragen heb beantwoordt over mijzelf als schoonheidsspecialiste en natuurlijk over de beautysalon Be by Kay.

Dit was een super leuke en leerzame ervaring om te doen en hierdoor ben ik echt weer even goed gedoken in de filosofie van mij als huidcoach en Be by Kay als beautysalon. Het koste veel tijd en energie maar dit was het allemaal waard! We hebben alles tot in de puntjes verzorgd en volledig in de huisstijl van Be by Kay aangeleverd.

Na de inzending was het lange wachten begonnen op de uitslag. Tot op een moment een klant een afspraak maakte die ik nog niet kende. Dit zou wel eens mijn Mystery Guest kunnen zijn. Er was ons namelijk verteld dat er een Mystery Guest zou kunnen komen om een behandeling te ondergaan. Aan het einde van de behandeling bleek dit inderdaad mijn Mystery Guest. Ze was erg enthousiast en dat gaf mij natuurlijk een super gevoel.

Op maandag 15 januari werd bekend gemaakt of ik genomineerd was. Het kriebelde al de hele ochtend in mijn buik en de spanning liep hoog op toen ik de mail opende, eindelijk ontving ik de verlossende mail! Ik was zo ontzettend blij!!

Goedemorgen Kayleigh,

Het is zover: de bekendmaking van de genomineerden voor de Beauty Awards 2018 worden bekend gemaakt. Wat hebben jullie (en wij!) toegeleefd naar deze datum…
Ben je er klaar voor? Dan komt hier het hoge woord:

We feliciteren je met de nominatie voor de Beauty Award 2018 in de categorie Schoonheidsspecialist van het jaar, regio Zuid.
Je zit bij de finalisten voor de felbegeerde vakprijs en daarmee behoor je écht tot de top van het vakgebied!

De nominatie is natuurlijk al een super prestatie, ik ben gewoon 1 van de 3 beste schoonheidsspecialisten van heel Zuid-Nederland en zelfs nog een deel van België!

Nu komen de volgende stappen in deze vakwedstijd. In januari krijg ik nog een pittig gesprek met de jury, er komt nog een dag dat ik kennis maak met de andere genomineerde en op 22 april krijgen we tijdens een spectaculaire gala-uitreiking te horen wie de winnaar is van deze felbegeerde Beauty Award.

Super spannend allemaal! Duimen jullie voor ons mee?

Post a Comment