Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN  De salon is weer geopend. i.v.m. COVID-19 nemen wij extra maatregelen en zorgen we voor een extra goede hygiëne. Lees meer bij ons nieuws

Image Alt

Een stralende huid door een masker

Wil jij ook een stralende huid? Één keer per week je huid een boost geven door een masker aan te brengen is absoluut geen overbodige luxe. Een masker zit namelijk vol geconcentreerde werkstoffen en geeft je huid direct een oppepper.

Waarom een masker?
Ziet je huid er grauw of vermoeid uit en kun je wel een oppepper gebruiken? Dan is dit de ideale oplossing.
Door een masker aan te brengen leg je een dikke laag aan op je huid, hierdoor houdt je huid vocht en warmte vast. Doordat de huid afgesloten wordt zal er minder vocht verdampen en meer vocht worden opgenomen.

Soorten maskers
Er zijn verschillende soorten maskers; zuiverende, hydraterende, kalmerende, verstevigende etc. Een masker kan een droge huid hydrateren, een vette huid absorberen en je gezicht nieuwe energie geven en tot rust brengen.

Hoe breng je het aan?
Reinig voor dat je een masker aanbrengt altijd goed je huid met het juiste reingingsproduct.
Pas daarna een peeling toe om te exfoliëren en alle dode huidcellen te verwijderen, na een peeling kunnen de werkstoffen die in een masker werkzaam zijn veel beter worden opgenomen.

Breng een masker aan met een kwast of je vingers, verdeel het masker gelijkmatig over je gezicht (vermijd hierbij je ogen en mond). Heb je last van droge lippen? Dan kun je het masker ook aanbrengen op je lippen.Laat het masker ongeveer 10 tot 20 minuten inwerken. Probeer tijdens de inwerktijd van het masker ook te ontspannen, neem rust en zie het als een moment voor jezelf!

Verwijderen
Verwijder het masker met warme handdoekjes, dep het droog en sluit het af met een voedende dag-/ nachtverzorging. Je huid ziet er weer stralend uit en voelt weer stukken zachter.

Handtekening

 

Post a Comment