Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN    Huidinstituut Be by Kay heeft vanaf voorjaar 2023 een prachtige nieuwe locatie!

  Image Alt

  Be by Kay |Huidinstituut - huidverbetering | Maastricht - Gronsveld

  Update

  De overheid heeft, tijdens een persconferentie, aangegeven dat de aangescherpte maatregelen worden verlengd tot en met 28 april 2020. Wij zullen hierdoor genoodzaakt zijn nog langer Be by Kay te sluiten. We zijn druk bezig zijn om klanten te bellen zodat we de afspraken kunnen verplaatsen. 

  Wij blijven positief!

  Achter de schermen zijn we druk bezig met nieuwe ontwikkelingen. Natuurlijk gaan we jullie hiervan op de hoogte houden. 

  Daarnaast streven we er naar om jullie het beste advies te blijven geven voor thuis! Dus, wil je een persoonlijk advies om je huid goed thuis te blijven onderhouden? Bel  of whatsapp ons!

  We hebben nu nog tijdelijk pakketten en producten met aantrekkelijke kortingen. ↓

  Producten 

  Om thuis goed voor je huid te blijven zorgen, bieden wij tijdelijk pakketten & stapelkortingen aan op onze producten van Hannah en Juliette Armand.

  Wij komen de producten tot aan de voordeur brengen en je betaalt vooraf met een Tikkie. Dus geen contact maar wel al jouw favoriete producten in huis. Super handig!
  De producten worden dezelfde dag of de dag erna bezorgd in een omgeving van 10km rondom Gronsveld. Woon je verder weg dan verzenden we het pakket en komen er verzendkosten bij. (vanaf 80 euro geen verzendkosten)

  Publicatie

  Deze maand staan we in het City Magazine van Maastricht. In samenwerking met Sarah Leonora hebben we een mooie plek gekregen om onze beauty tips te geven. Het magazine is gratis te verkrijgen op allerlei plekken in Maastricht, zelfs in de supermarkt!
  Wil je het magazine online bekijken? Klik dan hier.

  Foto’s door: eighty8things.nl

  Volg jij ons al?

  Dagelijks plaatsen wij de updates over Be by Kay op social media. Volg ons op Instagram of Facebook om op de hoogte te blijven van al onze bezigheden en krijg een kijkje achter de schermen.
  Wij staan dagelijks klaar om al jullie vragen te beantwoorden of om een persoonlijk advies te geven!

   

  Fijne dag en liefs,
  Team Be by Kay