Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN    Huidinstituut Be by Kay heeft vanaf voorjaar 2023 een prachtige nieuwe locatie!

  Image Alt

  Be by Kay |Huidinstituut - huidverbetering | Maastricht - Gronsveld

  Vaak krijg ik de vraag of het verstandig is om vroegtijdig met een anti-aging crème te beginnen.
  Is dit belangrijk om huidveroudering op latere leeftijd tegen te gaan?

  Als huidcoach ben ik er van overtuigd dat sommige huiden sneller verouderen dan anderen. Dit heeft te maken met verschillende factoren zoals je leefwijze, voeding maar ook het cosmetica gebruik en hoe regelmatig je naar de schoonheidsspecialiste gaat.

  De conditie van je huid bepaald je leeftijd.
  Bijvoorbeeld: Je bent 50 jaar maar je huid ziet er nog veel jonger uit of je bent 40 jaar maar je huid ziet er al ouder uit. Het is belangrijk om je huidconditie te laten analyseren door een huidcoach of schoonheidsspecialiste, dan kunnen zij een juist advies van producten geven.

  Volg dus niet altijd de commerciële cosmetica reclames, maar neem een crème die jouw huid op dat moment nodig heeft. Als je dat goed doet al vanaf jongs af aan, zal jouw huidconditie er beter blijven uitzien!!

  Er zitten namelijk ingrediënten in anti-aging crèmes die meestal nog niet bestemd zijn voor jonge huiden, zoals zuren, vitamine A zuur, glycolzuur, melkzuur. Dit zijn sterk exfoliërende ingrediënten, die positief verbeterend werken voor huidveroudering, maar te sterk zijn voor jonge huiden. Jonge huiden krijgen er vaak huidirritaties door.
  Exfoliërende ingrediënten zijn niet altijd slecht voor een jongere huid. Denk bijvoorbeeld aan een acne huid of een huid met veel verstopte poriën dan kunnen zuren vaak een verbeterende invloed hebben.
  Deze behandelingen kan alleen een gespecialiseerde schoonheidsspecialiste uitvoeren. Daarnaast kan ook een dokter je een recept voorschrijven. Maar gebruik het product altijd met mate!

  Dus ik blijf bij mijn conclusie begin niet vroegtijdig met anti-aging crèmes als je huid dit nog niet nodig heeft!

  Handtekening