Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN    Huidinstituut Be by Kay heeft vanaf voorjaar 2023 een prachtige nieuwe locatie!

  Sparkling spray 125ml61,00

  De tintelfrisse Sparkling Spray zorgt naast het hydrateren voor een verhoogd transport van werkstoffen, waardoor er beduidend minder crème gebruikt hoeft te worden.

  Categorie:

  3 op voorraad (kan nabesteld worden)

  Beschrijving

  De Sparkling Spray heeft tevens een matterende invloed bij een overtollige glans op de huid, waardoor zij een fris, egaal en goed verzorgde uitstraling krijgt. De toevoeging van de diverse antioxidanten, waaronder vitamine C, zorgt voor een verhoogde bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het resultaat? Een tintelfrisse, transparante voorbereiding op de hoogwaardige voedingsstoffen van de overige huidverbeterende producten.

  Vocht en voeding zijn voor de huid net zo belangrijk als eten en drinken voor het gehele lichaam. Het is daarom noodzakelijk om de huid goed te hydrateren, voordat je een passende crème aanbrengt. De Sparkling Spray bevat een uitzonderlijk hoog gehalte aan natuurlijke aloë vera. Dit verzorgt en verbetert het transport van belangrijke werkstoffen uit huidverbeterende  producten, waardoor er minder crème gebruikt hoeft te worden. Bovendien krijgt het vochtgehalte van de huid een zeer krachtige impuls.

  Extra informatie

  Merk

  Hannah

  Huidproblemen

  Acne, Droog, Gecombineerd, Gevoelig, Grove poriën, Vet

  Tip

  Na de dagelijkse reiniging een aantal keren Sparkling spray vernevelen en inmasseren.
  Vervolgens een passend product aanbrengen.