Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN    Huidinstituut Be by Kay heeft vanaf voorjaar 2023 een prachtige nieuwe locatie!

  Remodelling cream 200ml167,50

  De Remodelling Cream is speciaal ontwikkeld voor het gebruik bij rimpels, littekens, brandwonden en eczeem. Let wel, dit geldt voor de subacute littekens, dus gesloten huid.

  Categorieën: ,

  1 op voorraad (kan nabesteld worden)

  Beschrijving

  Op advies van de huidcoach ook zeer geschikt bij rosacea en eczeem. Het extreem hoge percentage van 12% aan  natuurlijke vitamine E zorgt voor het herstel van een beschadigde huid. Bij het gebruik van littekens en brandwonden dient de huid wel dicht te zijn. Vooral bij de rijpere huid, genezende littekens en een droge, eczemateuze huid is de Remodelling Cream de ideale uitkomst.

  Ben je zwanger? Smeer dan dagelijks de Remodelling Cream op je buik, want de crème helpt de kans op striae te verkleinen! Ook bij bestaande striae helpt de hoge concentratie vitamine E bij het herstel van de huid.

  Extra informatie

  Merk

  Hannah

  Huidproblemen

  Droog, Futloos, Normaal, Pigmentatie, Rimpels, Volumeverlies

  Tip

  Bij gebruik in het geval van littekens of brandwonden moet de huid wel dicht zijn, dus niet gebruiken op open wondjes