Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN    Huidinstituut Be by Kay heeft vanaf voorjaar 2023 een prachtige nieuwe locatie!

  Primum elixer – Niet in de webshop verkrijgbaar67,00

  De Primum elixer mag helaas niet in onze webshop verkocht worden.

  Neem contact met ons op als je interesse hebt in dit product.

   

  Primum Elixer is een heel milde, maar zeer effectieve peeling op basis van 10% Amandelzuur. Dit is een natuurlijk extract dat wordt onttrokken uit bittere amandelen. Deze AHA (Alfa Hydroxy Acid) peeling zorgt voor een meer gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid en heeft ook zeker uitwerking op de diepere huidlagen.

  Categorie:

  Uitverkocht

  Beschrijving

  Amandelzuur heeft ook krachtige antibacteriële eigenschappen. Dit maakt de Primum Elixer zeer geschikt voor de behandeling van, ófwel het voorkomen van, onzuiverheden. Het helpt tevens bij het reguleren van de talgproductie en het verminderen of voorkomen van acne.

  En de positieve eigenschappen voor de verouderde huid en werkt tegen hyperpigmentatie en huidverkleuringen. De geavanceerde samenstelling zorgt tevens voor een regeneratie van de huideigen collageen- en elastinevezels, waardoor de dermis zal verdikken, voor een voelbaar én zichtbaar stevigere huid.

  Extra informatie

  Merk

  Hannah