Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN    Huidinstituut Be by Kay heeft vanaf voorjaar 2023 een prachtige nieuwe locatie!

  Pollution defense Ampoules 10×2 ml49,00

  Pollution Defense Ampoules is een intensief beschermende behandeling tegen oxiderende stoffen en specifiek tegen milieuvervuiling. Het product wordt eenvoudig opgenomen door de huid dankzij de lichte, fluweelzachte textuur. Met de intens beschermende behandeling is de huid dag in dag uit beschermd en gehydrateerd.

  Categorie:

  1 op voorraad (kan nabesteld worden)

  Beschrijving

  Pollution Defense Ampoules is een geconcentreerde formule die huidveroudering voorkomt door bescherming tegen oxiderende stoffen en specifiek tegen milieuvervuiling.
  De behandeling biedt effectieve bescherming tegen de agressies van het dagelijkse stadsleven die vroegtijdige huidveroudering veroorzaken.
  De formule blokkeert oxidatieprocessen en verhoogt specifiek de bescherming tegen de gevolgen van milieuvervuiling op de huid.

  Extra informatie

  Merk

  Mesoestetic