Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN    Huidinstituut Be by Kay heeft vanaf voorjaar 2023 een prachtige nieuwe locatie!

  Opulence serum 30ml79,00

  Dit is een therapeutisch product, uitleg van de huidcoach is noodzakelijk.

  Dit uitzonderlijk rijke serum is speciaal ontwikkeld om de huid qua egaliteit, helderheid én stevigheid daadwerkelijk te verbeteren, zodat camoufleren niet meer nodig is! Rondom de ogen, bij de hals, het decolleté en de handen, waar huidveroudering zich veelal als eerste manifesteert, zorgt de formule voor extra vitaliteit, een egale teint en zichtbare regeneratie.

  Het bevat onder andere het geavanceerde ingrediënt Wonderlight™ dat overmatige pigmentaties en huidverkleuringen genadeloos en diep in de kern aanpakt.

  Categorie:

  14 op voorraad (kan nabesteld worden)

  Beschrijving

  Tevens zorgt dit innovatieve serum voor een krachtige boost in het bindweefsel. De formule bevat hiervoor maar liefst 20% in olie oplosbare en daarom een unieke, stabiele vorm van vitamine C. Dit heeft een positief effect op de teint en zorgt voor een stralende, gave en egale uitstraling.

  Extra informatie

  Merk

  Hannah

  Huidproblemen

  Droog, Futloos, Normaal, Pigmentatie, Rimpels, Volumeverlies

  Tip

  Dagelijks of in kuurverband te gebruiken als rijk serum. Aanbrengen ná de reiniging (en eventueel Enzymatic Skin Peeling, Vitamin Complex en/ of Sparkling Spray). Eventueel gevolgd door een
  passend product.