Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN    Huidinstituut Be by Kay heeft vanaf voorjaar 2023 een prachtige nieuwe locatie!

  Mesoprotech light water antiaging veil 50+ 50ml45,00

  Mesoprotech Light Water Antiaging Veil is een ultralichte anti-aging emulsie met beschermingsfactor SPF 50+.  Het product is geschikt voor een normale tot gemengde huid.

  Categorie:

  3 op voorraad (kan nabesteld worden)

  Beschrijving

  Mesoprotech Light Water Antiaging Veil  bevat hyaluronzuur met een laag moleculair gewicht om de natuurlijke hydratatie van de huid en de elasticiteit en stevigheid van het weefsel te verbeteren en te behouden. Ultralichte anti-verouderingsemulsie met een zeer hoge beschermingsfactor. Een frisse, onmiddellijk absorberende textuur die een onzichtbare beschermende film op de huid vormt. Het product is geschikt voor een normale tot gemengde huid.

   

  Gebruik:

  Breng deze zonnebeschermer aan 30min. alvorens zich bloot te stellen aan UV licht, herhaal dit ongeveer elke 2 tot 3 uur alsook nadat je uit het water komt of getransipeerd hebt. Ondanks dat deze water resistant zijn wordt het steeds aangeraden om de applicatie opnieuw uit te voeren.

  Extra informatie

  Merk

  Mesoestetic

  Huidproblemen

  Gecombineerd, Normaal