Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN    Huidinstituut Be by Kay heeft vanaf voorjaar 2023 een prachtige nieuwe locatie!

  Diffuser, Wild Meadow24,00

  Deze diffuser met 8 stokjes heet Wild Meadow en is ontworpen door Meraki. Het verandert je huis in een plek van ontspanning door continu een heerlijke geur te verspreiden totdat de vloeistof verdampt is.

  9 op voorraad (kan nabesteld worden)

  Beschrijving

  Wild Meadow is een elegante diffuser met 8 zwarte stokjes. Meraki heeft hem ontworpen om je huis in een oase van rust te veranderen met zijn lichte bloemengeur. Dompel de stokjes in de vloeistof en plaats ze waar je maar wilt om een uitnodigende sfeer creëren. Dankzij de stokjes wordt de geur in de ruimte verspreid totdat de vloeistof verdampt is. Wanneer je niet steeds op een brandende kaars kunt letten, is deze diffuser een praktisch en elegant alternatief. Zet hem in de gang om gasten te begroeten of plaats hem bij de wastafel in de badkamer. Wild Meadow opent met een topnoot van grapefruit en citroen, gevolgd door een bloemige hartnoot van roos, magnolia en lelietje-van-dalen. Muskus voegt subtiele diepte toe als basisnoot.

  Extra informatie

  Merk

  Meraki