Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN  Nieuw!! De webshop van Be by Kay met al onze geweldige producten.

Image Alt

Be by Kay | Beautysalon & MUA | Maastricht - Gronsveld

Je huid was zo mooi, rustig en glad tijdens de vakantie en je komt terug en je huid krijgt een dip.
Uitbraak van onzuiverheden.

De UV- stralingen kunnen een positieve invloed hebben op een onzuivere huid, het doodt namelijk de bacterie waardoor acne veroorzaakt wordt. Hierdoor kun je een lichte verbetering zien. De huid ziet er ook bruiner uit waardoor het rode vlekjes camoufleert. Toch hebben UV- stralingen meer nadelen op een onzuivere huid.

Door de UV- stralingen wordt de huid bruin en verdikt de bovenste huidlaag zich. Dit is een beschermingsreactie. Doordat de huid zich verdikt kan de huid ook sneller gaan verstoppen en kunnen er puistjes ontstaan. Dit komt door te veel dode huidcellen.

Gebruik daarom tijdens de zomermaanden een milde peeling, om dode huidcellen te verwijderen. Het moet een peeling zijn die alleen oppervlakkig werkt, houdt er wel rekening mee dat de huid gevoeliger kan worden voor zonlicht en dat je de huid goed moet beschermen met een zonnebrandcrème.

Hoe behandel ik mijn huid na de zomer?

De felle zon is weg en daarom kunnen we de huid intensiever gaan behandelen. Mijn advies als huidcoach is een behandeling met fruitzuren. Deze behandeling is intensief en geeft een mooi resultaat. Dit kan in de vorm van een kuur of eens in de 4-6 weken.

Tips voor tijdens de zomermaanden:

  • Laat je huid vlak voor de zomervakantie goed uit reinigen en direct daarna. Hierdoor voorkom je een uitbraak.
  • Gebruik een zonnebrandcrème die niet op oliebasis is.
  • Hoe vetter en zwaarder de zonnebrandcrème, hoe sneller de huid de kans krijgt om te verstoppen.
  • Reinig je huid iedere avond met een milde reiniging om alle zonnebrandcrème resten er goed af te krijgen.

 

Post a Comment