Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN  Nieuw!! De webshop van Be by Kay met al onze geweldige producten.

Image Alt

Be by Kay | Beautysalon & MUA | Maastricht - Gronsveld

We zitten alweer in het koude seizoen en daarbij hoort natuurlijk ook een nieuwe make-up look! Dit zijn de nieuwste make-up trends herfst winter 2017 – 2018.

Red
Alles mag rood zijn, je lippen, rode nagellak, rode blusher maar ook rode ogenschaduw en rode eyeliners!
Rood is dé modekleur van dit seizoen! De kleur rood is nooit van weg geweest, het komt ieder jaar terug in lipsticks, blushers en als nagellak kleur maar rood als ogenschaduw is nieuw. De rode ogenschaduw kleur kun je makkelijk combineren met andere kleuren bijvoorbeeld met zwart, dit maakt een hele stoere uitstraling of een rood-bruine ogenschaduw kleur, wat een super classy effect geeft.

Smokey eyes
Mooie uitgeblende ogenschaduw dat een ‘rokend’ effect geeft. Geen harde lijnen maar mooie uitgeblende ogenschaduw. Dit geeft een subtiele oogmake-up look.

Bold, black eyeliner
De eyeliner mag breed en zichtbaar worden aangezet met een mooie diep zwarte kleur.
Wil je een iets opvallendere look? Gebruik dan een liquide eyeliner en voor een wat zachtere uitstraling gebruik je een potlood.

Natural look
Een naturel subtiele make-up.
Door de juiste foundation, camouflage en poeder creëer je een natuurlijke look met een egale huid. Hierbij is het erg mooi om je jukbeenderen te highlighted met een hoog glanzend product.

Let’s glow you’re skin!
De highlighter mag niet ontbreken tussen je make-up collectie. Op je jukbeenderen een zachte bronskleurige glowy hightlighter, laat je huid stralen!

Gold Eyeshadow
Goud! Een van de favoriete kleuren in ogenschaduw, het geeft een classy, stijlvolle en luxe oogmake-up look. 
Cherry Lips
Donkere dieppaarse lipstick, mag intensief of naturel aangebracht worden. 

 

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Post a Comment