Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN  Bekijk nu de NIEUWE website van beautysalon Be by Kay

Image Alt

Be by Kay | Beautysalon & MUA | Maastricht - Gronsveld

Pigmentvlekken is een veel voorkomend probleem, niet alleen rimpels laten je huid ouder lijken maar ook pigmentvlekken.
Je kunt het krijgen door zonlicht of  hormonen (zwangerschap/ de pil).
Gelukkig zijn er verschillende behandeltechnieken om rimpels en pigment samen aan te pakken. Denk hierbij aan Fruitzuurpeelings, Microdermabrasie of Bindweefselmassage.

Wat is pigment?
Pigment wordt aangemaakt door pigmentcellen en heeft een bruine kleur op de huid. Het is zichtbaar aan het oppervlakte en wordt ook wel melanine genoemd. Pigment aanmaak is een natuurlijke bescherming tegen UV- Stralingen dat in zonlicht zit, hierdoor krijgen we een fijne bruine kleur maar als dit proces wordt verstoord ontstaan er pigmentvlekken. Daarom is het erg belangrijk om altijd in te smeren met een SPF in de zon.
Ook al heeft de huid een donkerhuidtype, stralingen gaan door de huid heen en geven DNA-schade op latere leeftijd en bij onvoldoende SPF bescherming.

Ouderdomsvlekken
Misschien herken je ze wel, ouderdomsvlekken. De meeste mensen vanaf een middelbare leeftijd krijgen te maken met pigmentvlekjes op plekken die veel zijn blootgesteld aan het zonlicht, zoals gezicht, handen, armen, hals of decolleté. Het zijn meestal vlekjes waar je, je aan gaat storen. Het komt helaas toch door in het verleden de huid niet goed genoeg beschermd te hebben tegen zonlicht.

Zwangerschap masker
Zwangerschap masker is te zien in het gezicht of hals. Dit kun je ontwikkelen tijdens een zwangerschap of de anticonceptie pil wat beide ontstaat door hormonen. Het pigment kan vanzelf verdwijnen na de zwangerschap, maar vaak laat het toch pigment achter.

Dus heb je last van pigmentvlekken aarzel dan niet om contact op de nemen met Be by Kay en samen komen we tot een geschikt behandelplan specifiek voor jouw huid. 

Handtekening

Post a Comment