Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN  De salon is weer geopend. i.v.m. COVID-19 nemen wij extra maatregelen en zorgen we voor een extra goede hygiëne. Lees meer bij ons nieuws

Image Alt

Goede voornemens voor je huid

Ben jij al volop bezig met je goede voornemens?
Stiekem hebben we ze op het begin van het jaar allemaal wel, maar maak jij ze ook waar? En zit hierbij ook je huidverzorging?

ZES goede tips om verstandig het nieuwe jaar in te gaan

  • Reinig iedere avond en ochtend goed de huid. Dit is een een MUST! Uit onderzoek is gebleken dat 20% van de vrouwen 3 dagen lang hun mascara erop laten zitten. Weet dat als je met make-up gaat slapen de kans vergroot op huidproblemen zoals puistjes, droge plekken en nog veel meer irritaties.
  • Exfolieer de huid regelmatig, 1 à 2 keer per week de huid exfoliëren geeft een prachtig resultaat. Een exfoliant verwijdert niet alleen dode huidcellen maar stimuleert ook de doorbloeding, verfijnd fijne lijntjes, maakt de huid intensief schoon, glad en werkstoffen worden veel beter opgenomen.
  • Leg de huid in de watten met een masker, door de combinatie met het koude weer en de verwarming, kan de huid droog, trekkerig en grauw/dof uitzien. In een voedend crème masker zitten veel actieve werkstoffen. Het is een dikkere crème dat ervoor zorgt dat huid tijdelijk wordt afgesloten. Hierdoor worden werkstoffen beter opgenomen en je zult zien dat de huid weer mooi gehydrateerd is en straalt.
  • Oogcrème, geef de huid rond om de ogen meer aandacht met een goede crème. Eigenlijk is een aparte oogcrème niet nodig, als je de juiste gezichtscrème gebruikt voor jouw huidtype rondom de ogen kan dit ook genoeg voedend zijn. Wél moet je een oogcrème op de juiste manier gebruiken, dus niet over het bewegend ooglid zelf.
  • Drink voldoende water, 1,5 tot 2 liter per dag.
  • Gooi oude crèmes weg! Kijk op de achterkant van je crèmes hoelang de houdbaarheid is. Als je namelijk een crème gebruikt dat al een half jaar over datum is loopt niet alleen de werkzaamheid af maar ook bacteriën en schimmels komen vrij. Het is niet aan te raden om deze crèmes dan nog een keer te gebruiken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Post a Comment