Wil jij een gezonde en stralende huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Be by Kay is sinds 2014 dé beautysalon op het gebied van beauty en huidverbetering. Een totaalconcept met een team van kundige professionals! 

HOME      OVER ONS      BEHANDELINGEN  De salon is weer geopend. i.v.m. COVID-19 nemen wij extra maatregelen en zorgen we voor een extra goede hygiëne. Lees meer bij ons nieuws

Image Alt

Gezond en stralend de lente in

 • Reiniging
  Lente is de beste tijd om meer aandacht te geven aan je dagelijkse gezichtsreiniging. Reinig je huid met de  juiste producten: hierdoor ziet je huid er gladder en schoner uit. Het hoeft maar 1 tot 2 minuten te duren, je huid is meteen weer goed gereinigd en klaar voor de dag/nacht.
 • Gebruik ook een zachte gezichtspeeling 1 à 2 keer per week, voor een mooi egale huid.
  Je krijgt een beter doorbloeding, waardoor je huid er gezonder en stralender uitziet. Poriën worden intensief gereinigd, je stimuleert nieuwe celaanmaak, minder zichtbaar fijnere lijntjes.  De dag- of nachtverzorging producten worden beter in de huid opgenomen, doordat deze niet eerst door een laag dode huidcellen heen hoeven.
 • SPF
  Ben er zeker van dat in je dagcrème een SPF zit. Goed beschermd tegen UV A en UV B is pas vanaf SPF 20.
  We vergeten namelijk vaak hoe sterk de zon kan zijn op onze huid: hierdoor versnelt het verouderingsproces en maken we sneller pigmentvlekken aan.
  UV A is namelijk de grootste boosdoener! Het beschadigt ons DNA in de huid, waardoor we huidveroudering krijgen. Het is een onzichtbare schade die zich heel diep in de huid bevindt en waarvan op latere leeftijd pas het gevolg zichtbaar wordt. Goed smeren dus..
 • Vergeet je decolleté niet!
  Reiniging ook dagelijks je decolleté mee, je gaat weer vaker kleding dragen met een open hals en daarom is het juist zo belangrijk dat het er goed verzorgd uitziet. Tip: gebruik ook een scrub 1 keer per week om alle dode huidcellen te verwijderen en breng daarna een verzorgende decolleté crème aan inclusief een beschermingsfactor! Dit gebied wordt vaak overgeslagen en zal daarom ook eerder gaan verouderen.

 

Handtekening

Post a Comment